Digital psykologi

Digital psykologiitivarden_PRISTagare_logo 171122

 

Vårt mål är att erbjuda fungerande psykologisk behandling på distans till patienter och klienter, ihop med våra kunder eller på egen hand. Vi levererar kvalitetssäkrade behandlingsprogram, behandling via video, samt expertis inom området digital psykologi och internetbehandling. De digitala verktygen använder vi för att göra psykologin mer lättillgänglig och användbar. Vår vision är att vara ledande i Sverige på digital psykologi under många år framöver.

 

Våra samarbeten

I dagsläget samarbetar vi med landsting över hela Sverige vad gäller användning av internetbehandling i primärvård och psykiatri, design av digitalt material, utbildning av behandlare, metodstöd och implementeringshjälp. Bland våra kunder är bland annat Region Östergötland, Kalmar läns landsting, Region Jönköping, Region Kronoberg och Landstinget i Dalarna.

Utöver samarbeten med landsting jobbar vi även ihop med privata företag, företagshälsovård, försäkringsbolag och studenthälsor.

Dessutom har vi en heldigital mottagning som erbjuder behandling via dator, surfplatta eller smartphone för privatpatienter i behov av hjälp.

 

Våra tjänster

 

Behandlingsprogram

Vi erbjuder behandlingsprogram för vuxna med ångest, depression, oro, stress, sömnproblem och oro/generaliserad ångest, samt tonåringar med ångest. Alla våra behandlingsprogram bygger på Kognitiv Beteendeterapi (KBT), vilket är den metod med mest forskningsstöd. Med hjälp av texter, filmer, bilder och övningar har vi gjort behandlingsprogrammen lättillgängliga och motiverande att arbeta med. Vi slutar aldrig förbättra våra program. Löpande forskning och utvärdering sker kontinuerligt i samarbete med kunder och universitet.

  • Ångesthjälpen®
  • Depressionshjälpen®
  • Oroshjälpen®
  • Stresshjälpen®
  • Sovhjälpen®
  • Ångesthjälpen Ung® (13-19 år)

Kontaktperson: Kristofer Vernmark


Utbildning, metodstöd och uppstartshjälp

Vi hjälper verksamheter att komma igång med internetbehandling genom att erbjuda uppstartshjälp, samt utbildning i internetbehandling och metodstöd till behandlare. Över 10 års erfarenhet inom området, ihop gedigen kunskap om metoden och implementeringsforskning, gör att vi skapar bra förutsättningar för att internetbehandling ska komma till användning på rätt sätt i den specifika verksamheten.

Kontaktperson: Kristofer Vernmark

Förutom utbildningar som är anpassade till verksamheten har vi även en specialistutbildning i internetbehandling, samt öppna utbildningar som går löpande. Du hittar mer information om dessa utbildningar här.


Gruppbehandling med digitalt stöd

Våra behandlingsprogram används även i gruppformat och är ett enkelt och pedagogiskt sätt att bedriva gruppbehandling för ångest, stress, sömn, depression och oro/generaliserad ångest. Formatet är lätt att komma igång med som behandlare och forskningsstudier på våra program för ångest och stress visar på goda resultat i klinisk vardag.

Kontaktperson: Ella Radvogin


Digital kommunikation via video, text och chatt

Allt mer kommunikation sker i digitala kanaler inom hälso- och sjukvården, exempelvis via textmeddelanden, video och chatt. Vi är experter på digital kommunikation för beteendeförändring och kan hjälpa läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, och annan vårdpersonal att utveckla sina färdigheter i digital kommunikation.

Kontaktperson: Ella Radvogin


Design av digitalt material

Har du ett material som syftar till beteendeförändring och ska förmedlas digitalt? Då kan vi hjälpa till. Vi har flera samarbeten där vi hjälpt till att skapa, bearbeta, omformulera och strukturera material för att passa ett digitalt format. Utöver att arbeta med hur textinnehåll förmedlas arbetar vi även med att presentera material i form av video, animationer och bild. Allt för att öka sannolikheten att materialet blir effektivt och motiverande att arbeta med.

För den som sedan vill ha en teknisk plattform att förmedla sitt digitala material via så har vi möjlighet att erbjuda den lösning som vi själva använder för våra behandlingsprogram. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer om våra samarbeten, samt visar material som vi tagit fram ihop med våra kunder.

Kontaktperson: David Brohede


För privatpatienter – KBTonline

Är du i behov av hjälp för egen del? Vi erbjuder behandling via din dator, surfplatta eller telefon. Oavsett problematik är du välkommen att söka till oss för en bedömning, där vi ser vilken behandling som skulle passa dig bäst. På KBTonline.se kan läsa mer om vad vi erbjuder, samt boka tid för ett första samtal med en psykolog.

Kom i kontakt med oss:

Kristofer Vernmark

Kristofer Vernmark

kristofer.vernmark@psykologpartners.se

013-46 51 174

Ella Radvogin

Ella Radvogin

ella.radvogin@psykologpartners.se

021-440 38 30

David Brohede

David Brohede

david.brohede@psykologpartners.se

013-4651099

Johan Edbacken

Johan Edbacken

johan.edbacken@psykologpartners.se

08 - 410 178 42

JennyKatalinic

Jenny Katalinic

jenny.katalinic@psykologpartners.se

040-630 26 83

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Välj
Göteborg
Helsingborg
Huvudkontoret
Linköping
Malmö
Norrköping
Stockholm
Umeå
Västerås

Läs mer om våra affärsområden