Loading Events

« Alla utbildningar

Fördjupningskurs i ACT- Färdighetsträning

18 mars - 1 april

Detta är utbildningen för dig som vill fördjupa din förståelse för ACT som behandlingsmetod genom att slipa på specifika ACT-färdigheter. Utbildningen fokuserar inte på något särskilt problemområde utan ger istället en bredd av exempel på hur ACT-metoder kan användas vid olika svårigheter.

Under tre dagar går vi systematiskt igenom centrala ACT-interventioner, ger kliniska exempel, och tränar på att utföra teknikerna i rollspel med direkthandledning av kursansvariga. Vi tränar också färdigheter i fallkonceptualisering av både egna och andras fall. Gruppen kommer att hållas liten vilket ger dig en exklusiv möjlighet till omfattande direkthandledning.

Målgrupp
Denna utbildning passar dig som redan har grundläggande kompetens i ACT, endera genom att du har gått vår grundkurs eller om du redan arbetar med metoden sedan tidigare. En förutsättning för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen är att du har pågående samtalskontakter där ett förhållningssätt som bygger på ACT kan användas.

Föreläsare
Celia Young, legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi .

Datum & lokal
Utbildningen hålls 18-19 mars & 1 april kl. 9-16 i Psykologpartners lokaler på Viktoriagatan 3 i Göteborg .

Pris
7 500 kr exkl. moms (i priset ingår för- och eftermiddagsfika, föreläsningsmaterial samt intyg). Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Anmälan
Anmälan till utbildningen görs senast en månad innan kursstart.

Kursledare

Celia Young

Epost

031-760 66 71

Boka utbildningsplats

Fördjupning ACT-Färdighetsträning, Gbg7 500 kr

Detaljer

Börjar:
18 mars, 2019
Slutar:
1 april, 2019

Plats

Psykologpartners W&W AB
Viktoriagatan 3 Göteborg, 41125
+ Google Map

Läs mer om våra affärsområden