Loading Events

« Alla utbildningar

Fördjupningskurs i ACT, Färdighetsträning

22 januari, 2019 - 24 januari, 2019

Detta är utbildningen för dig som vill fördjupa din förståelse för ACT som behandlingsmetod genom att slipa på specifika ACT-färdigheter. Utbildningen fokuserar inte på något särskilt problemområde utan ger istället en bredd av exempel på hur ACT-metoder kan användas vid olika svårigheter.

Under tre dagar går vi systematiskt igenom centrala ACT-interventioner, ger kliniska exempel, och tränar på att utföra teknikerna i rollspel med direkthandledning av kursansvariga. Vi tränar också färdigheter i fallkonceptualisering av både egna och andras fall. Gruppen kommer att hållas liten vilket ger dig en exklusiv möjlighet till omfattande direkthandledning.

Målgrupp
Denna utbildning passar dig som redan har grundläggande kompetens i ACT, endera genom att du har gått vår grundkurs eller om du redan arbetar med metoden sedan tidigare. En förutsättning för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen är att du har pågående samtalskontakter där ett förhållningssätt som bygger på ACT kan användas.

Föreläsare
Kristoffer Pettersson, leg. psykolog

Datum & lokal
Utbildningen hålls 22–24 januari kl. 9-16 i Psykologpartners lokaler på Luntmakargatan 49 i Stockholm.

Pris
7 500 kr exkl moms (i priset ingår för- och eftermiddagsfika, föreläsningsmaterial samt intyg). Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Anmälan
Sista anmälningsdagen är en månad innan kursstart.

Kursledare

Kristoffer Pettersson

Epost

08-410 20 036

Boka utbildningsplats

ACT fördjupning, Stockholm7 500 kr

Detaljer

Börjar:
22 januari, 2019
Slutar:
24 januari, 2019

Plats

Psykologpartners W&W AB
Luntmakargatan 49 Stockholm, 11140
+ Google Map

Läs mer om våra affärsområden