Loading Events

« Alla utbildningar

Grundkurs i Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

21 maj - 23 maj

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) är en form av beteendeterapi som blivit allt mer populär på senare år. I stället för att arbeta med att ”ta bort” upplevelser som klienten inte vill ha, syftar ACT till att hjälpa klienten att agera mot självdefinierade livsvärden. Målsättningen med ACT är ökad psykologisk flexibilitet, vilket kännetecknas av just detta: en bättre förmåga att som medveten människa röra sig mot ett rikt och meningsfullt liv.

På denna utbildning tar vi ett helhetsgrepp om ACT såväl som behandlingsmetod och samtalsmodell. Grundläggande teoretiska begrepp introduceras och kopplas till kliniskt relevanta exempel som gör ACT-modellen och de olika processerna som guidar arbetet begripligt. Efter kursen kommer du att ha en tydlig förståelse för hur ACT ser på psykologiska problem samt hur du med hjälp av samtalet som verktyg kan hjälpa människor mot ett mer ändamålsenligt och funktionellt sätt att hantera livets svårigheter.

Målgrupp
Utbildningen passar dig som arbetar inom människovårdande yrken med samtalet som redskap. Även du som inte arbetar med psykoterapi specifikt kommer att ha nytta av utbildningen och dess innehåll.

Föreläsare
Kristoffer Pettersson, leg psykolog

Datum & lokal
Utbildningen hålls den 21–23 maj kl. 9-16 i Psykologpartners lokaler på Luntmakargatan 49 i Stockholm.

Pris
7 500 kr exkl moms (i priset ingår för- och eftermiddagsfika, föreläsningsmaterial samt intyg). Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Kursledare

Kristoffer Pettersson

Epost

08-410 20 036

Boka utbildningsplats

ACT grund, Stockholm7 500 kr

Detaljer

Börjar:
21 maj, 2019
Slutar:
23 maj, 2019

Plats

PSykologpartners W&W AB
Luntmakargatan 49 Stockholm, 11140
+ Google Map

Läs mer om våra affärsområden