Loading Events

« Alla utbildningar

Internetbehandling med KBT- öka tillgängligheten till kvalitetssäkrad psykologisk behandling

4 februari, 2019

Välkommen till en heldag om internetbehandling för dig som vill:

Utvecklas som behandlare, öka din tillgänglighet för patienter, få en variation i arbetet, och säkerställa kvaliteten i dina behandlingar.

Med internetbehandling får du möjlighet att nå ut till fler patienter med fungerande KBT-behandling på ett lättillgängligt sätt. Forskningen på internetbaserad KBT har pågått i snart 15 år och metoden har visat sig vara ett fungerande alternativ för att behandla olika typer av psykisk ohälsa, som exempelvis ångest och depression.

Om workshopen
Deltagarna kommer att få lära sig grunderna för hur metoden används, både från ett behandlar- och ett patientperspektiv. Det aktuella forskningsläget och möjligheterna att som behandlare eller verksamhet själva börja använda metoden kommer också att tas upp. Dagen innehåller praktiska moment där deltagarna bland annat får ta del av ett behandlingsprogram via internet.

Målgrupp

Workshopen riktar sig till psykologer, socionomer, läkare och andra yrkesgrupper som arbetar inom offentlig/privat primärvård eller psykiatri.

För dig som redan vet med dig att du vill börja använda KBTonline så är denna dag en förutsättning för att börja behandla i programmen. Om du vill börja arbeta med Psykologpartners behandlingsprogram rekommenderar vi även att du går vår fortsättningsdag ”blir en bättre internetbehandlare”. Utbildningsdagarna bygger på varandra.

Utbildare
Ella Radvogin, leg. Psykolog

Datum & tid
Stockholm den 4 februari, kl. 9.00-16.00.
Utbildningen hålls i Psykologpartners lokaler på Luntmakargatan 49

Kursledare

Ella Radvogin

Ella Radvogin

Epost

021-440 38 30

Boka utbildningsplats

Internetbehandling med KBT, Stockholm2 500 kr

Detaljer

Datum:
4 februari, 2019

Plats

Psykologpartners W&W AB
Luntmakargatan 49 Stockholm, 11140
+ Google Map

Läs mer om våra affärsområden