Loading Events

« Alla utbildningar

Så skapar du internetbaserade stöd- och utbildningsprogram för dina patienter

25 mars

Har du ideer för internetlevererade insatser till dina patienter? Känns det svårt att veta hur du ska börja? Att skapa internetbaserade stöd- och utbildningsprogram för vården kan vara en utmaning. Det som har levererats via papper eller i fysiska möten ska nu levereras över nätet. Det kräver förståelse och anpassning.

Under denna fullmatade halvdag får du tydliga råd och tips från en expert på området. Du får ta del av ett tydligt pedagogiskt ramverk där allt från målgruppsarbete till motivation, struktur och språk ingår. Du får vägledning i att själv arbeta fram ditt material på det sätt som passar din verksamhet. Efter utbildningen kan du mot en tilläggskostnad välja att anlita David för personlig pedagogisk feedback på ditt material.

Målgrupp
Behandlare eller verksamhetsansvarig som vill skapa internetbaserade program för dina patienter

Föreläsare
David Brohede är leg. psykolog och erfaren pedagogisk designer som har utbildat inom pedagogik och psykologi sedan 2011. Han har arbetat både med design och utveckling av psykologisk behandling via internet, men också som konsult åt andra vårdenheter i framtagning av internetbaserad patient-utbildning. Som utbildare är han engagerad och generös.

Datum & lokal
Utbildningen hålls den 25 mars kl. 10-15 i Linköping, S:t Larsgatan 30

Pris
Kurskostnaden är 1500 kr ex moms. I priset ingår fika samt material och intyg. Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10% rabatt.

Anmälan
Sista anmälningsdagen är en månad innan kursstart.

Kursledare

David Brohede

David Brohede

Epost

013-4651099

Boka utbildningsplats

Internetbaserade stöd- och utbildningsprogram, linköping1 500 kr

Detaljer

Datum:
25 mars, 2019

Plats

Psykologpartners W&W AB
S:t Larsgatan 30 Linköping, 58224
+ Google Map

Läs mer om våra affärsområden