Loading Events

« Alla utbildningar

Samtal och behandling på distans – Hur man bäst använder video, chatt och textmeddelanden för att förändra beteenden

9 oktober

Välkommen till en heldag om digital kommunikation för dig som vill:

Utveckla och finslipa dina färdigheter i digital kommunikation inom hälso- och sjukvård. Den tekniska utvecklingen gör att sätten att förmedla vård förändras och tillgången till vård för patienten ökar därmed. Detta leder till ökade krav på kompetens inom området digital kommunikation för psykologer, psykoterapeuter, läkare och andra yrkeskategorier.

Om dagen
Under utbildningsdagen kommer vi att gå igenom vad forskningen säger om effekten av samtal och psykologisk behandling på distans med de olika modaliteterna video-, chatt- och textkommunikation. Dagen kommer att innehålla såväl teoretiska som praktiska moment där deltagarna får testa på kommunikationssätten och göra bedömningar i olika patientsituationer.

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård som i sina verksamheter redan arbetar med eller kommer att börja arbeta med digitala kommunikationsmedel.

Utbildare
Ella Radvogin, leg. Psykolog arbetar inom Psykologpartners affärsområde Digital Psykologi. Ella är certifierad i distansbehandling via Tele mental health institute och arbetar både i forskningssammanhang och klinisk vardag med video-, chatt- och textkommunikation som del i psykologisk behandling.

Pris
2 500: – + moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika. Om tre eller fler anmäls från samma arbetsplats ges 10 % rabatt.

Datum & tid
Utbildningen hålls den 9 oktober kl. 9.00 -16.00 i Psykologpartners lokaler på
Luntmakargatan 49

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 9 september. Anmälan är bindande.

Kursledare

Ella Radvogin

Ella Radvogin

Epost

021-440 38 30

Boka utbildningsplats

Samtal och behandling på distans, Stockholm2 500 kr

Detaljer

Datum:
9 oktober, 2017

Läs mer om våra affärsområden