2019-02-06

Vi söker en teamchef och psykologkonsult till Skåne

ledigt-klindig-28feb19
Är du intresserad av att jobba på ett drivet, värderingsstyrt och medarbetarägt psykologföretag med en modern och vetenskaplig syn på psykologisk kunskap? Nu söker vi nya medarbetare till våra kontor i Skåne. En teamchef tillika psykologkonsult.

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på 8 orter i Sverige. Vi levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom klinisk och digital psykologi, pedagogisk psykologi, samt organisation och ledarskap.

Psykologpartners klinisk och digital psykologi står för ett modernt perspektiv på psykologiska insatser, med bevisat effektiva metoder. Vi erbjuder spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer.

 

Teamchef för klinisk och digital psykologi i Skåne
Som teamchef leder du verksamheten och dess medarbetare, ansvarar för att säkerställa måluppfyllelse, samt arbetar med affärs- och verksamhetsutveckling. Din personalgrupp består av fem psykologer som har sin bas i Malmö och Helsingborg. Du rapporterar till affärsområdeschef för klinisk och digital psykologi på Psykologpartners och är med i ledningsgruppen för detta affärsområde.

Utöver ditt arbete som teamchef så kommer du även arbeta som psykologkonsult med exempelvis handledning, utbildning och behandling inom området klinisk och digital psykologi. Som psykologkonsult arbetar du självständigt och med stor frihet, samtidigt som det ställs krav på eget ansvar och struktur i arbetet.

Den vi söker har:
– erfarenhet och intresse av affärsutveckling och att bygga starka kundrelationer

– förmågan att kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar i rollerna som teamchef och psykologkonsult

– gärna tidigare erfarenhet av ledarskap och chefsroll

– intresse och nyfikenhet kring digitala hjälpmedel som ett sätt att utveckla och modernisera psykologarbetet

– psykologlegitimation

– grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT (Steg-1)

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan.

Tjänsten startar den 2e maj 2019 (eller enligt överenskommelse) och är en heltidsanställning (100%).

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi ser gärna att du skickar in CV med referenser och ett personligt brev.

Välkommen med din ansökan till kristofer.vernmark@psykologpartners.se
senast den 28:e februari 2019.

« Tillbaka till nyheter

Läs mer om våra affärsområden