2019-01-31

Vi söker psykolog med intresse för digital psykologi

ledigt-digipsyk

Vi söker nu en driven psykolog med ett starkt intresse för digital psykologi som vill vara med och utveckla och medverka till en spridning av våra tjänster i landet.

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 anställda på åtta orter i Sverige. Vi är experter på modern inlärningspsykologi och hjälper företag, organisationer och individer att få ökad livskvalitet, förbättrad arbetsmiljö, tydligare ledarskap och tryggare organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet.

Ett av de snabbast växande områdena inom vårt företag är digital psykologi. Vi har i dagsläget samarbeten över hela landet med landsting, företagshälsovård, universitet och andra verksamheter. Våra tjänster inkluderar behandlingsprogram via internet, utbildning, handledning, design av digitalt material, gruppbehandling med digitalt stöd, samt behandling av privatpatienter online. Vi har en egen teknisk lösning för att leverera internetbehandling, samt levererar våra behandlingsprogram via landstingens nationella plattform Stöd och behandling.

Vi söker nu en driven psykolog med ett starkt intresse för digital psykologi som vill vara med och utveckla och medverka till en spridning av digitala psykologtjänster i landet.

Du ska ha en vilja och intresse av att använda digitala hjälpmedel i arbetet och vill vara med och modernisera synen på psykologisk behandling. I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå att arbeta med skapande av digitalt material för beteendeförändring, behandling av patienter via video och internetbaserade behandlingsprogram, utbildning och handledning av andra internetbehandlare, vara med i utvecklingsarbete av nya tjänster, driva säljarbete, samt ansvara för och bevara kundrelationer/samarbeten.

Som psykologkonsult på Psykologpartners arbetar du självständigt och med stor frihet, samtidigt som det ställs krav på eget ansvar och struktur i arbetet. Du kommer även arbeta i nära samarbete med andra psykologer inom området Digital Psykologi och därför ställs också krav på förmågan att fungera i en arbetsgrupp.

Den vi söker har utöver ett stort intresse för digital psykologi även en grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT och har arbetat som psykolog i minst två år. Grundkunskaper i mediaproduktion är meriterande, likaså erfarenheter från att utveckla och arbeta med internetbehandlingsprogram samt arbete med projektledning, digitalisering och implementering.

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan. Tjänsten startar den 1 april (eller enligt överenskommelse) och är en heltidsanställning (100%). Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi tar emot sökanden från hela landet, men närhet till våra kontor i Stockholm eller Linköping ser vi som extra intressant.

Låter det intressant? Välkommen med eventuella frågor och din ansökan till johan.edbacken@psykologpartners.se.

Ansökningar hanteras löpande.
I ansökan ser vi gärna att du skickar in CV med referenser, ett personligt brev, samt exempel/arbetsprover kopplat till digital psykologi om du har tidigare erfarenhet inom området

« Tillbaka till nyheter

Läs mer om våra affärsområden