2019-02-05

Vi söker psykolog som vill utveckla och sprida pedagogisk psykologi

ledigt-pedagpsyk-15mars19

Psykologpartners Pedagogik & Utveckling söker psykolog till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta i ett växande affärsområde och tillsammans med oss utveckla och sprida pedagogisk psykologi i hela landet.

Psykologpartners är en konsultorganisation med över 100 psykologer på åtta orter i Sverige. Vi är experter på modern inlärningspsykologi och hjälper företag, organisationer och individer att få ökad livskvalitet, förbättrad arbetsmiljö, tydligare ledarskap och tryggare organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet.

I affärsområdet Pedagogik och utveckling riktar vi oss till förskola/skola, habilitering, LSS-verksamheter samt barn- och ungdomspsykiatri, socialpsykiatri och HVB-hem. Vi arbetar med individinriktade insatser, handledning, utbildning och implementering av tillämpad beteendeanalys och positivt beteendestöd.

Den vi söker har, utöver ett stort intresse för pedagogisk psykologi, även en grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT och ska ha arbetat som psykolog i minst två år. Vi söker dig som är legitimerad psykolog med bred erfarenhet av pedagogisk psykologi.

Grundkunskaper i positivt beteendestöd är meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet av att ha arbetat utifrån tillämpad beteendeanalys och positivt beteendestöd. Meriterande är erfarenhet av arbete inom skola, habilitering, barn- och ungdomspsykiatri, HVB-verksamhet eller liknande.

Som psykologkonsult arbetar du självständigt och med stor frihet, samtidigt som det ställs krav på eget ansvar och struktur i arbetet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra psykologer inom området och därför ställs krav på förmåga att fungera i en arbetsgrupp.

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en välfungerande och värderingsstyrd kontext. På företaget finns en omfattande kompetens och ett stort stöd konsulter emellan.

Tjänsten startar den 1 augusti (eller enligt överenskommelse) och är en heltidsanställning (100%). Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med eventuella frågor och din ansökan senast 15/3 till Malin Angberg, 072-3894791, malin.angberg@psykologpartners.se

I ansökan ser vi gärna att du skickar in CV med referenser samt ett personligt brev.

Anställning kan komma att ske under ansökningstiden.

« Tillbaka till nyheter

Läs mer om våra affärsområden